Voor werkgevers

Contactpersoon

Op zoek naar een nieuwe medewerker met technische skills en bakken motivatie? Competente en goed opgeleide medewerkers? Die vindt u gegarandeerd bij Pro Natura! U kan rekenen op sterke kandidaten die vlot mee draaien in uw bedrijf.

DSC_0154

David kwam van bij Pro Natura en werkt nu binnen ons bedrijf. En hij is zelfs al beter dan verschillende van onze arbeiders. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid en je kan er op rekenen dat hij de opdracht goed uitvoert!

Dominique De Keyser, werfleider bij De Witte Groen Infra

Onze kandidaten

Grigor
Grigor

"Polyvalent talent!"

Een polyvalente duizendpoot in mijn natuurlijke habitat: de groensector. Ik neem graag het voortouw en krijg elke klus geklaard! Ik zoek werk in de ruime regio in en rond Brussel.

Lees meer over mij

DSC_0344
Eduardo

“Safety first”

Nauwkeurig, efficiënt, en bovenal veilig werken zijn mijn troeven. Meer dan 15 jaar ervaring in de groensector maar ik ga geen uitdaging uit de weg.

Lees meer over mij

Fotoshop4
Azoumi

“Oog voor detail”

Mij ontgaat niets! Ik ben een nauwkeurige en ordelijke medewerker die sterk is in logistiek, transport en groenwerken. Als sociale sfeerbrenger voel ik me opperbest in elk team.

Lees meer over mij

Onze pijlers

Jesse-orrico-184803-unsplash
Wij halen het beste uit élke medewerker.

Wij ondersteunen elke medewerker in zijn/haar groei richting de meest geschikte arbeidsplaats. Dit doen we door talenten te ontdekken en specifieke arbeidscompetenties te ontwikkelen.

Noah-buscher-1162202-unsplash
Wij garanderen een match op maat.

Doorstromen gebeurt op maat van de individuele medewerker én op maat van de toekomstige werkgever. Onze begeleiders gaan op zoek naar de juiste match die een win-win situatie oplevert voor beiden partijen.

Shane-rounce-682783-unsplash
Doorstroom is teamwork.

Pro Natura beschikt over een team van medewerkers die samen instaan voor de begeleiding van onze medewerkers. Het organiseren van opleidingen, stages en nazorg behoren tot de vele mogelijkheden van een doorstroomtraject.

Enkele verhalen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief