Onze klanten

Samen met lokale overheden, bedrijven, verenigingen en organisaties maken we dagelijks Werk van Natuur!

Wij ondersteunen onze INL-gemeenten bij het ontwikkelen en uitvoeren van hun natuur- en milieuplan. Daarnaast kunnen klanten terecht bij ons maatwerkbedrijf voor algemeen ecologisch groenbeheer en andere aanbestedingen.

contacteer ons

2019 MG 0282 Luc Leys 34

Therapeutische (dementie)tuin

bij WZC Sint-Rafaël Liedekerke

Steeds meer woonzorgcentra creëren specifieke groene plekken speciaal voor hun zorgbehoevende bewoners: de zogenaamde therapeutische tuinen of belevingstuinen. Sint-Rafaël klopte enkele jaren geleden bij Pro Natura aan om hun buitenruimte om te vormen naar een veilige en belevingsgerichte tuin. De opening werd een waar succes! De bewoners genieten samen met volle teugen van hun achtertuin.

Bekijk enkele foto's - Ontdek deze dienst

Picknickbank met insectenhotel

Biodivers bedrijventerrein

bij D'ieteren Immo

D'Ieteren deed beroep op Pro Natura om de groenstructuur van drie bedrijventerreinen te hervormen met nadruk op het verhogen van de lokale biodiversiteit. Wij maakten een ontwerp dat zorgt voor een natuurlijke, streekeigen en onderhoudsvriendelijke bedrijfsomgeving met aandacht voor een grotere verwevenheid tussen bebouwing en omgeving. Nadien mochten we ook de aanleg voor onze rekening nemen en namen we de collega's mee op sleeptouw voor een teamdag in het teken van de biodersiteit bij D'ieteren.

Bekijk enkele foto's - Ontdek deze dienst

Begraafplaats erpe mere

Groene metamorfose van begraafplaatsen

In Erpe-Mere

In Erpe-Mere kregen we de kans om twee begraafplaatsen onder handen te nemen. Beiden met een schitterend resultaat. Kleine ingrepen maken een wereld van verschil: grindgazon i.p.v. grijze steentjes, vrolijke bijenplanten, enkele schaduwrijke bomen en een minimaal onderhoud volstaat om in een mum van tijd een oase van rust te creëren.

Bekijk enkele foto's - Ontdek deze dienst

Overige klanten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief