Nieuws

Spoor2 en Pro Natura groeien samen naar een circulair modelbedrijf

Het is officieel: samen met Spoor2 groeit Pro Natura naar een circulair modelbedrijf. Spoor2 is algemeen gekend door HR-expertise in het begeleiden van doelgroepmedewerkers en Pro Natura wordt gevierd om ecologische knowhow en innovatiespirit. Samen tellen we zo’n 600 medewerkers, waarvan 80% arbeiders.

Onze voorzitter Johan De Beule en algemeen directeur Hilde Vanbeckbergen ontmoetten Aart Lehembre en Christel Vanhoyweghen, algemeen directeur en voorzitter van Spoor2, anderhalf jaar geleden tijdens een netwerkmoment voor sociale economiebedrijven. Daar legden we de eerste kiem voor een nieuw eengemaakt bedrijf. We trekken volop de kaart van duurzaam en toekomstgericht ondernemen.

Onze niche is miskend potentieel en onontgonnen talent laten openbloeien. Expertise, creativiteit, passie en samenwerking met partners zijn sleutelwaarden in onze aanpak. Mensen die moeilijk een job vinden, ondernemers, beleidsmakers, leerkrachten en alle believers van circulair en maatschappelijk verantwoord ondernemen, zullen inspiratie vinden op onze leer- en ervaringsplek.

De intentieverklaring is ondertekend, een volwaardige personele unie komt in het voorjaar van 2021 tot stand en daarna volgt de definitieve fusie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief