Nieuws

Open Galgenhof geslaagd!

Een toerke doen met de tractor, sjoelbakken in de volkstuin, biomassa sorteren, een tent opzetten en weer opvouwen in de paalkampeerplaats, een lekker bio-biertje drinken, smullen van een lokale bbq, dansen op de beats van twee coole bands en héél véél ambiance,... dat was in een notendop de Opendeur-en tuindag bij Pro Natura!

Vestigingsverantwoordelijke Joost, gedelegeerd bestuurder Johan en burgemeester Loete hielden elk een korte toespraak over het 25ste jubileum van Pro Natura en de samenwerking met stad Eeklo. Burgemeester Loete plantte daarop eigenhandig (met wat professionele bijstand) een hoogstam Kerselaar als symbool voor de herstelling van de boomgaard.

Bezoekers konden bovendien deelnemen aan ons stoer spellenparcours om kans te maken op een mooie prijzenpot. De hoofdprijs: een onderhoudsbeurt voor de tuin! Een mooi boek over de Meetjeslandse Bossen werd toebedeeld aan de 2de plaats.

Grietje Van Den Berghe en David De Smaele vielen in de prijzen! Zij worden door een medewerker van ons gecontacteerd om hun winst te oogsten.

Foto's volgen nog...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief