Nieuws

Car Free Day

Op donderdag 17 september neemt Pro Natura voor de eerste keer deel aan Car Free Day, een jaarlijkse actiedag van Taxistop in het kader van de Week van de Mobiliteit. We moedigen alle medewerkers aan om die dag de wagen zoveel mogelijk aan de kant te laten staan. Elke medewerker van Pro Natura die op donderdag met de fiets, trein, bus of met een ander niet-gemotoriseerd voertuig naar het werk komt, krijgt een lekker ontbijt.

Bovendien krijgt de medewerker die op de meest originele manier naar het werk komt en degene die die dag de verste afstand heeft afgelegd zonder auto een verrassing! En dan is er nog een prijs voor de medewerker die tijdens het jaar de meeste kilometers heeft bij elkaar gefietst.

Tweede duurzaamheidsverslag
De deelname aan de Car Free Day is een actie in het kader van ons tweede duurzaamheidsverslag. Een duurzaamheidsverslag beschrijft de prestaties van een organisatie op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen rekening houdend met de drie P’s: People, Planet, Profit. Alleen voegt Pro Natura er nog een vierde P aan toe: Passion. Want wij ondernemen met passie!

Award for Best Belgian Sustainability Report
Ons eerste duurzaamheidsrapport werd in 2013 door Het Instituut van de Bedrijfsrevisoren (IBR) verkozen tot “beste duurzaamheidsrapport – andere organisaties”

Download hier ons tweede duurzaamheidsverslag of vraag hier een gedrukt exemplaar.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief