Rudy

Rudy is een gevoelige spraakwaterval: "Is da ook nen 50 d?" als hij mijn fototoestel ziet. "Nu is tgoed om te werken, mor alst 27 graden is, dan ekked moeilijk, mor tuus zoude gij ook zweten ze meiske! Tzijn der ier da peinsden da den ouwen nie meer zou mee kunnen, mor ik ben nog rap zulle! Zeker als ik op mijn TGB zit."
Euhhh? Zijn taiwanees brommerken dus:)

Begonnen op zijn 16 in de wasserij heeft Rudy Loete er al een actief professioneel traject opzitten. "Nooit lang zonder werk gezeten, maar daarom niet altijd officieel. Nu heb ik het gevonden, ik heb zelfs meer oog voor natuur in mijn vrije tijd."

Het leven is niet mals geweest voor Rudy. Zijn ma is op jonge leeftijd gestorven en dit jaar heeft hij zijn vader en beste vriend moeten afgeven. "Het mag ne keer stoppen met de begrafenissen. Het raakte mij wel dat Joost van Pro Natura er was op de begrafenis van mijn pa. Ik heb toen alle bloemstukken gefotografeerd. Fotografie is trouwens een hobby van mij. Toen we aan het werken waren in Zwalm, was ik onder de indruk van het landschap en de molen. Ik heb daar dan foto's van gemaakt. Daarnaast ga ik af en toe vissen, vind je mij in De Buls om te darten en elke vrijdag doe ik vrijwilligerswerk in de Ecoshop in Eeklo."

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief