Eli

Eli Beck is 38 jaar en een blakend gezonde vrijgezel. Zelfs temperaturen rond het vriespunt schrikken hem niet af om een boom om te leggen. Op deze ijskoude lentedag is hij samen met zijn ploeg bezig op het speelplein Bricout in Beersel. Klaar voor een bibberinterview?

"Het is enkel een kwestie van je warm aan te kleden en blijven bewegen. Ik draag nu thermisch ondergoed, twee truien en drie broeken. Juist genoeg ingeduffeld om mij nog gemakkelijk te verplaatsen. "

"Mijn geheim om de ziektekiemen buiten te houden is heel eenvoudig: regelmaat en genieten. Ik sta elke dag op om 4u, ik ga, weer of geen weer, wandelen met mijn hond en neem de bus naar Pro Natura. Ik ben ook nog nooit te laat op het werk geweest:). Verder kook ik elke dag en in het weekend zet ik de bloemekes buiten als mijn voetbalclub FC Brussels gewonnen heeft. Zoals je ziet doe ik niets speciaals om in vorm te blijven, maar ik moet ook soms op mijn tanden bijten. Als ik hoofdpijn heb, kom ik werken. Ik weet dat het over gaat. "

Geen doping, voedingssupplementen of vitaminekuren dus voor Eli. Nochtans heeft hij als kind genoeg in bed gelegen: "Ik ben geboren met een hersenvliesontsteking en heb als kind alle ziektes gehad die je je maar kan inbeelden. Sindsdien ben ik op twee arbeidsongevallen na, niet meer ziek geweest."

“Die ene keer dat ik niet kon komen werken, voelde ik mij niet goed omdat ik mijn ploeg in de steek liet. Zij moeten dan op korte tijd hetzelfde werk met één of twee mannen minder doen en zo raakt de hele planning in de war."
Haatsju! Gezondheid!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief