Opleiding & examencentrum

Jouw kennis en kunde van boomveltechnieken bestendigen met een certificaat? Of als beginner veilig aan de slag met een kettingzaag? Als erkend opleiding en examencentrum bieden wij onze medewerkers en externen de kans om zich te professionaliseren in het veilig werken met de kettingzaag. Volg een opleiding bij onze geattesteerde lesgevers of plan je examen in om het ECC-certificaat te behalen.

contacteer ons

DSCN2182
Opleiding ECS kettingzaag

Ben je beginner in de kettingzaagtechnieken of wil je je voorbereiden voor een ECC examen dan volg je best een opleiding om veilig aan de slag te gaan met een kettingzaag volgens de standaarden.

lees meer

DSC 0493 1
Examen ECC kettingzaag

Als je slaagt voor het examen ontvang je een Europees Kettingzaag Certificaat (ECC). Dit certificaat is het bewijs dat je vaardigheden getest zijn volgens de hoogstaande en veeleisende Europese kettingzaagnormen. Met dit certificaat kan je ook aan de slag in andere Europese landen die werken volgens de Europese kettingzaagnormen.

lees meer

In 2022 rapporteren we alweer ons fameuze duurzaamheidsverlsag. De eerste drie duurzaamheidsrapporten werden door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren (IBR) verkozen tot ‘beste duurzaamheidsrapport – andere organisaties’.


Heb je een klacht? Dan kan je die indienen via [email protected]

Download het rapport

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief