Landschapsinrichting & beheer

Met het grootste respect voor mens en milieu ontwerpen wij duurzame inrichtingsplannen voor projecten waar beleving en biodiversiteit centraal staan! Wij zijn uw partner van idee tot uitvoering. Bekijk al onze diensten of neem meteen contact op om uw droomlandschap werkelijkheid te maken.

contacteer ons

De Tandem Eeklo
Ecologisch advies, studie en ontwerp

U zoekt advies voor het aanleggen van natuurlijke speelpleinen? U wenst een ecologisch inrichtings- en beheersplan voor uw bos of natuurgebied? U droomt van een professioneel ontwerp van het natuurlijk groen in uw gemeente? Bij Pro Natura krijgt u advies en begeleiding op maat.

lees meer

DSC_0683
Belevingstuinen

Tuinen, parken en groene plekjes waar beleving met alle zintuigen centraal staat! Pro Natura geeft een zinvolle invulling aan uw stuk grond: samen tuinieren in volkstuinen, speelnatuur voor de kleinsten en therapeutische tuinen voor ouderen,… Wij werken een concept op maat uit en zijn van ontwerp tot aanleg uw partner.

lees meer

Tobias weinhold 690890 unsplash
Bedrijfsgroen

U droomt als bedrijfsleider van een gezonde en productieve werkomgeving? U wilt een aantrekkelijk en groener terrein? U wilt inzetten op duurzaamheid en gelooft in sociale economie als kwaliteitsvolle partner voor de realisatie van A tot Z? Pro Natura is er voor U!

lees meer

Iso800 Greenbrand Kleine Revolutie Pro Natura 2
Groenbeheer

Bomen knotten of snoeien, gras maaien, bloemenperkjes wieden, struiken en bomen planten. Pro Natura beheert diverse landschappen met grootste respect voor mens en milieu.

lees meer

LL 20jaar INL 014
Intergemeentelijke Natuur- en Landschapsploegen (INL)

INL is een structurele 'in house' versterking van de gemeentelijke groendienst om de lokale natuurontwikkeling te stimuleren met het oog op een verrijking van de biodiversiteit.

lees meer

In 2022 rapporteren we alweer ons fameuze duurzaamheidsverlsag. De eerste drie duurzaamheidsrapporten werden door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren (IBR) verkozen tot ‘beste duurzaamheidsrapport – andere organisaties’.


Heb je een klacht? Dan kan je die indienen via [email protected]

Download het rapport

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief